CoopGos neix del desig d'aprendre

La convivència amb aquests éssers tan fascinants pot ser realment enriquidora i senzilla, ells fan el possible per a què això sigui fàcil, la complicació comença amb la complexitat humana.

Hola! Sóc la Montse.

Des que em dedico a l’educació canina he tingut l’oportunitat de conèixer a moltes famílies, totes i cadascuna d’elles entregades a trobar el benestar del seu company caní. El gos ocupa un lloc important en el sistema familiar.

Conèixer a aquestes famílies també m’ha donat l’oportunitat de descobrir tota la humanitat que existeix darrere d’aquesta intenció. Tots desitgem el millor per al nostre company però, no sabem que, com, quan i on és el millor.

Necessites ajuda?​

Et convido a donar-te l'oportunitat de conèixer-te a tu mateix en el transcurs d'acompanyament a la maduresa del teu company, i així poder gaudir d'un vincle del qual no existeixen paraules per descriure.

Acompanyament a la maduresa del gos

La convivència entre ambdues espècies pot ser més autentica i fluida i amb la creació d'una relació basada en la corresponsabilitat, gaudir-ne d'aquesta resulta molt més fàcil.


Acompanyament a la família

Volem el millor per al nostre company, però les inseguretats que es desperten fa que, de vegades, actuem de manera perjudicial pel seu desenvolupament cognitiu, social i emocional.

Ed. Humanitaria i el món que m'agrada

L’educació humanitària és un mètode ecopedagogic que destaca per vincular i relacionar els drets humans, la ètica ambiental i la protecció animal.

Comunicació animal

La comunicació animal o telepàtica es defineix com un mètode de connexió amb altres éssers sense la necessitat de la paraula ni de la presencia física dels seus interlocutors.

Flors de Bach

Serie d'essències naturals utilitzades per a tractar diverses situacions emocionals, com pors, soledat, desesperació, estrès, depressió i obsessions. Van ser creades per Edward Bach.

Parlem?​

Lectures recomanades

Aquestes són les tres lectures que, en la meva opinió, resulten fonamentals per a una bona introducció a la comprensió del nostre company.

Valores i principios de la educación canina.

Jordi Herrera
Nicolás Planterose
Albert Vilardell Bartino

Introducción al sistema nervioso, el estrés, la emoción y la reducción del estrés.

Dr. James O'Heare

El lenguaje de los perros. Las señales de calma.

Turid Rugaas